Woman dreams

 

Ovaj program namijenjen je isključivo nježnijem i ljepšem spolu. Zamišljen je kao jednodnevni program u obliku djevojačke ili slične proslave. Stoga, ako ste mladenka, kuma ili pak samo djevojka koja se želi dobro provesti u ženskom društvu, ovo je program za Vas.

 

Okupljanje u jutarnjim satima ispred jedne od naših lijepih istarskih vila s bazenom gdje je predviđen smještaj. Nakon prijave i smještaja u sobe, svi zajedno odlazimo do off-road poligona gdje ćete naučiti osnovne elemente terenske vožnje. Po savladavanju svih potrebnih voznih vještina, krećemo u nezaboravnu vožnju kroz prirodu, šumskim puteljcima do mora. Dolaskom do morske obale moći ćete uživati u vožnji kraj samoga mora, prekrasnim vidikovcima, starim mlinovima, lukama…

 

Ručak će biti organiziran u jednoj od istarskih konoba, gdje ćete se okrijepiti u dobroj hrani i piću.

 

Nakon ručka odlazimo u obližnji wellness gdje slijedi potpuna relaksacija. Uživat ćete u sauni, bazenima, raznim masažama te u miru i tišini opustiti svoje tijelo i dušu.

 

Završetkom programa, odlazi se u natrag vilu gdje će biti organizirana specijalna večera za mladenku uz živu muziku, dobru zabavu i atmosferu koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

 

Ukoliko imate neke svoje prijedloge i želje, mi iste uzimamo u obzir te ih pokušamo realizirati tako da ovaj dan bude zaista poseban za sve gošće.

 

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

 Želim primati obavjesti putem newslettera.