Enjoy man

 

Program ”ENJOY MAN” je adrenalinski program namijenjen jačem spolu. Ovaj cjelodnevni program zamišljen je u obliku momačke zabave ili slične proslave. Želite li iznenaditi mladoženju, dobro se provesti s kumom i dečkima ili jednostavno imate dobro staro društvo s kojim se želite odlično zabaviti? Ako je Vaš odgovor na jedno od ovih pitanja potvrdan, ovo je pravi program za Vas.

 

Sastajemo se svi zajedno u jutarnjim satima ispred istarske vile s bazenom. Ovdje ćete se vi smjestiti, rasporediti se po sobama te nakon toga odlazimo na off-road poligon. Na poligonu će se vršiti kratka obuka o terenskoj vožnji. Nakon toga krećemo jeepovima i quadovima vožnjom kroz šume, polja i livade. Savladavamo prirodne prepreke te se vozimo do mora. Vožnja po morskoj obali, razgledavanje starih i napuštenih mlinova, prekrasni pogledi na cijeli Raški zaljev i Kvarner te razne pustolovne igre čekaju Vas u ovome dijelu.

 

Slijedi ručak u obližnjoj istarskoj konobi gdje ćete uživati u raznim specijalitetima. Odmorni i siti, krećemo u nove avanture. Vozimo se do adrenalinskog parka u kojem ćete doživjeti posve novu dozu adrenalina. Potom odlazimo šumskim putovima do kartodroma gdje ćete se okušati u karting utrci te u uzbudljivom i napetom okršaju u paintballu.

 

Slijedi vraćanje na off-road avanturu našim jeep i quad vozilima sve do istarske konobe gdje je pripremljena večera sa dobrom istarskom hranom i raznim vinima. Nakon toga slijedi odlazak u villu gdje će za Vas biti priređena nezaboravna momačka večer. Dobra zabava trajat će do ranih jutarnjih sati.

 

Ukoliko imate neke svoje prijedloge i želje, mi iste uzimamo u obzir te ih pokušamo realizirati tako da ovaj dan bude zaista poseban za sve goste.

 

 

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

 Želim primati obavjesti putem newslettera.