Jeep safari

 

Ako ste ljubitelj off-road vožnje, volite jeepove i ostala terenska vozila te nepristupačne terene, ovo je program za Vas. Nudimo Vam adrenalinsku vožnju gdje ćete osjetiti draž i čar pravog off-roada i doživjeti Istru na neki drugačiji način.

 

Ovaj program započinje okupljanjem u jutarnjim satima na off-road poligonu. Slijedi kratka obuka sudionika o tajnama terenske vožnje. Na poligonu se vrši demonstracija upotrebe vitla u teškim uvjetima te probna vožnja.

 

Po završetku obuke slijedi podjela učesnika po vozilima kojima samostalno upravljate uz pratnju stručnog vodstva sa vozilima za asistenciju. Kreće se na uzbudljivu off-road vožnju kroz zanimljive šumske puteljke. Na putu Vas čeka prekrasna priroda, šume, livade, more te vidikovci koji Vas ostavljaju bez daha, a sve to na jedan potpuno drugačiji i uzbudljiviji način. Oduševljeni prirodom odlazimo u istarsku konobu gdje je organiziran bogati ručak sa raznim specijalitetima.

 

Okrijepljeni i puni želje za nastavkom avanture spuštamo se do starih napuštenih mlinova koji se nalaze na samim izvorima. Nakon razgledavanja mlinova očekuju Vas nezaboravne pustolovne igre. Oduševljeni atraktivnim programom i puni dojmova vraćamo se na početnu destinaciju.

 

Jeep Safari organiziramo po cijeloj Istri u dogovoru prema Vašim željama i interesima.

 

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

 Želim primati obavjesti putem newslettera.